Radost, láska, sounáležitost – homesharingové setkání

Radost, láska, sounáležitost – homesharingové setkání

“Předevčírem jsme měli setkání. Tolik radosti, lásky, sounáležitosti, ale i obav a smutku, vyčerpání … Pojďme, přestaňme tyto rodiny od sebe odhánět🙏🏿🙏. Přijměme je do smečky nebo vstupme ve smečku k nim. Jedna z možných pomocí je homesharing,” píše Eva Holubová, patronka našeho homesharingu.

Podívejte se na fotky z homesharingového setkání.

Fotek je pár, ale příběhů, které jsou za nimi, je tolik! A každý by vydal na román… Mates s úžasnou mámou Petrou a dvěma sestrami, který v homesharingu našel svoji hostitelku Aničku – nebo si Anička našla Matese? 🙂 Lucka s rodinou, která se dvakrát za měsíc vydává na výlet se svojí “vypůjčenou” Julinkou. Nebo příběh Honzy a jeho partnera Romana, sportovců a akčňáků, kteří jako hostitelé dávají prostor patnáctiletému Maříkovi objevovat svět.

Podobný příběh můžete žít i vy

I vy můžete s námi pomáhat rodinám, které nepřetržitě pečují o své děti s autismem a mentálním postižením. I vy můžete být součástí bezvadné party hostitelů, užít si milá a inspirativní setkání, pomáhat s námi rodinám, které nepřetržitě pečují o své děti s autismem a mentálním postižením.

Stačí vyplnit krátký dotazník a my se vám ozveme zpět. Nebo můžete napsat Nele na e-mail nela.cenkova@detiuplnku.cz.

Děkujeme

Hostitelům a zapojeným rodinám. Za podporu Evě Holubové, Nadaci rozvoje občanské společnosti, Nadačnímu fondu Abakus.