Pomozte nám natočit příběhy, které otevírají cestu lidí s postižením k lepší péči a podpoře

Pomozte nám natočit příběhy, které otevírají cestu lidí s postižením k lepší péči a podpoře

Podívejte se na příběh mladého muže Michala. Pomozte nám na ▶️ hithit.cz/ProPodporu ◀️ natočit další příběhy. Pomůžete více než 370 000 lidem s postižením, kteří nutně potřebují lepší péči a podporu. Děkujeme ♥️ #ProPodporu

Chcete vědět víc? Zajímá vás, jak dokumentární videa pomáhají a jak mohou pomoci v úsilí o lepší sociální systém?

  • Dokumentární videa jsou nenahraditelná pro osvětu, aktivizaci politiků, úředníků i veřejnosti!
  • Díky příběhům v dokuvideích jsme na sociálních sítích oslovili přes 2 500 000 lidí. Obsah dokuvideí a naše práce zaujala i média, například Aktuálně.cz, 168 hodin, Sama doma či DVTV. Příběhy dokuvideí aktivizují politiky a úředníky.
  • Dokumentární videa přinášejí pomoc konkrétním rodinám: velkou vlnu solidarity lidí z okolí, zájem místní samosprávy a poslance či sbírky finanční pomoci.
  • Dokumentární videa ukazují, co funguje a pomáhají implementaci dobré péče do praxe, jako například u Homesharingu.
  • Dokumentární videa tvoří nedílnou součást úsilí o lepší systém péče a podpory rodinám s PAS, ale také všech, kteří mají těžké zdravotní postižení či onemocnění a bez individuální péče se neobejdou.

Víme, že změna sociálního systému je běh na dlouhou trať, ale videa významně tento běh urychlují a také pomáhají v dílčích úspěších a v konkrétní pomoci.

Prosíme, pomozte nám natočit další dokumentární videa a příběhy lidí s postižením. Vyberte si odměnu na Hithitu, uděláte si radost a podpoříte nás. Děkujeme.